Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026

Ο χορός

 

 

H ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Απέσυρε τους στρατιώτες από την Γροιλανδία μετά τις απειλές Τραμπ για δασμούς...

 

 

Προειδοποιήση Μερτς σε Τραμπ: «Οι απειλές για δασμούς υπονομεύουν τις διατλαντικές σχέσεις»

«Στέκουμε αποφασισμένοι και ενωμένοι στο πλευρό της Δανίας και του λαού της Γροιλανδίας»

Μόνο ως τρολάρισμα από τον Γερμανό Ναζί μπορείς να το πάρεις .

 

 

Η ΠΙΚΡΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ με τους Δανούς...

 

 

Οι 8 χώρες που έστειλαν στρατιωτικούς για την προστασία της Γροιλανδίας «σήκωσαν το γάντι» των δασμών Τραμπ

 

 

Ο Ν.Τραμπ ανακοίνωσε δασμούς 10% σε 8 χώρες της Ευρώπης που δεν συμφωνούν με την εκχώρηση της Γροιλανδίας στις ΗΠΑ!

 

 

Αιφνιδιαστική εντολή Τραμπ: Τέθηκαν σε ετοιμότητα δυνάμεις της 11ης Α/Μ Ταξιαρχίας στην Αλάσκα

 


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Ντου σε σπίτι γιαγιάκας δεν τον λες και αρχινονό. Αρχιμαλ@κα μπορεί

Γιώργος Πλέστης: Αυτός είναι ο 56χρονος ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων, που συνελήφθη με όπλα στο αυτοκίνητό του. Το σκληρό παρελθόν με το βαρύ ποινικό μητρώο και ο «βίος» του δίπλα στον δολοφονημένο αρχινονό Μανώλη Καραγιάννη. Εκβιάσεις και ληστεία «ντύνουν» τον φάκελο του από το 1997 που απασχολεί τις αρχές. Η τελευταία δουλειά με το ντου σε σπίτι ηλικιωμένης πριν ένα χρόνο για να αρπάξει ότι βρει!

 

Γιώργος Πλέστης: Αυτός είναι ο 56χρονος ιδιοκτήτης ...


 

Φάληρο: Συνελήφθη υπότροπος επιχειρηματίας με “μαύρα” ...



 

Γιώργος Πλέστης: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που κάνει το μεγάλο ”Μπάμ” στην Αθήνα

 

 

 


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Το αλλαλούμ του Τραμπ...ακουλα.

 

 

Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία καμία για τις προθέσεις ή τις «ονειρώξεις» του Προέδρου των ΗΠΑμερικής να προσαρτήσει και την Γροινλανδία, σ αυτές, αφού αυτό και μόνον για την την ώρα είναι, … και για αργότερα …. θα δούμε πάλι ίσως και για κάτι άλλο.

Όρεξη υπάρχει, αφού το «διαδηλώνει» ότι θα αλλάξει, χωρίς να το λέει, την Γεωγραφία των Ηπείρων μεταφέροντας όποια Ευρωπαϊκά μέλη επιθυμεί, να «καταταγούν» στην ήπειρο Αμερική. Τώρα, ο «σιδερένιος νόμος» του ιδεολόγου της MAGA Στίβεν Μίλερ και του ίδιου του Τραμπ είναι σε ισχύ: το διεθνές δίκαιο είναι ένα εργαλείο για τους αδύναμους και ο κόσμος κυβερνάται από πυραύλους και το δίκαιο του ισχυρού.

Στο σιωπηλό ερώτημα της Ευρώπης, «Πώς είναι δυνατόν αυτό;», η απάντηση της Ουάσιγκτον είναι ξεκάθαρη: «Τι θα μας κάνετε;»

Η προσπάθεια της Ευρώπης να δείξει τα δόντια της στο πλαίσιο της Επιχείρησης Αρκτική Δύναμη φαίνεται ειλικρινά αξιολύπητη.

 

Στην δημοσιότητα το παρασκήνιο της ανάκλησης της επίθεσης στο Ιράν από τον Ν.Τραμπ – Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

 

 

 

Οι ΗΠΑ μετακινούν αμφίβια πλοία επιθέσεων κοντά στην Κούβα. Εκδίδουν NOTAMS για Μεξικό, Κεντρική και Νότια Αμερική: «Στρατιωτική δραστηριότητα»

 

 

Ερχεται επίθεση στο Μεξικό;

 

 

Ευρω-αμερικάνικος οικονομικός πόλεμος για Γροιλανδία. Ο Τραμπ επιβάλει επιπλέον δασμούς 10% (+15% από τον Ιούνιο) σε 8 ευρωπαϊκές χώρες που διαφωνούν με ΗΠΑ για Γροιλανδία. Αναστολή από ΕΕ της εμπορικής συμφωνίας με ΗΠΑ! ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

 

 

Τα πάντα έχουν αποφασιστεί, η Γροιλανδία είναι η 51η πολιτεία των ΗΠΑ (ρωσικό δημοσίευμα)

 


Γροιλανδία: Η ΕΕ ετοιμάζει σκληρή απάντηση στον Τραμπ – Τέλος η ήπια προσέγγιση

 

 

 «Μόνο τα κόκαλά τους έμειναν!» Ο Βενεζουελάνος ΥΠΑΜ αποκάλυψε πόσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν συνολικά από την αμερικανική επίθεση

 Ο υπουργός άμυνας της Βενεζουέλας, Βλαντιμίρ Παντρίνο Λόπεζ  είπε ότι έγιναν κομματάκια, και ως αποτέλεσμα των πρόσφατων αμερικανικών πληγμάτων στην χώρα του έχασαν την ζωή τους 83 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 47 μελών των ενόπλων δυνάμεων του Καράκας.

 


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...